Hem Frisörer Hårvårdsprodukter Om oss Kontakt

Kort om Frisör Linköping™

Frisör Linköping™ hjälper frisörer i Linköping att marknadsföra sig på Google och Facebook, snabbt och enkelt!

Vi tycker inte det är dåligt att marknadsföra sig på eniro.se och hitta.se, men vi tycker det är mycket bättre att marknadsföra sig på Google! Varför? För att det är fler kunder som använder Google!

På Google görs det varje månad ca 3600 sökningar på "Frisör Linköping". Detta är personer som med största sannolikhet letar efter en ny frisör i Linköping. Kanske en nyinflyttad student eller någon som har flyttat till andra sidan av stan och behöver ett närmare ställe att klippa sig på. Vi hjälper er att synas för dessa potentiella kunder.

Utöver google hjälper vi er även att annonsera på Facebook, som blir en allt mer viktig kanal att marknadsföra sig på.

Nyhet: Frisör Linköping önskar alla en God Helg! Om ni undrar vad "God Helg" betyder kan ni besöka sida GodHelg.se.

Nyhet: Nu öppnar vi även portarna för Butiker i Linköping! En hemsida som listar alla butiker i Linköping med information och kontaktuppgifter. Sidan har även en smidig sökfunktion där man kan söka efter produkt eller varumärke för att hitta en butik.


Vi som ligger bakom Frisör Linköping™ är ett gäng sociala webbutvecklare som egentligen inte kan så mycket om frisörbranschen. Men vi är väldigt duktiga inom webb, IT och marknadsföring!

Vi är fullt medvetna om att ni frisörer inte är så intresserade av denna bransch. Därför fixar vi allt åt er, utan att ni behöver lyfta ett finger!

Om ni vill veta mer än ni välkomna att höra av er till oss!

Klicka här för att kontakta oss

Frisör Linköping™
Copyright © 2012 Frisör Linköping™ | Hem | Om Frisör Linköping™ | Cookies | Kontakt
Butiker i Linköping